PONT PURÍSSIMA del 7 al 10/12 SALAMANCA - ZAMORA 4 DIES

DESEMBRE: DEL 7 AL 10

Oferta válida hasta el: 06/12/2017

860€

SALAMANCA: PATRIMONI DE LA HUMANITAT pertany a la Comunitat de Castella i Lleó. Situada a la riba del riu Tormes és la ciutat perfecte per conèixer els llocs més emblemàtics. A més combinarem la "cultura amb una excel.lent gastronomia." Descobreixi amb nosaltres la seva història, monuments...i la cordialitat de la seva gent. ÉS L' ESCAPADA IDEAL PER AQUEST PONT. SORTIDA EN GRUP I AMB AVE de Girona i rodalies amb guia acompanyant de la nostra agència.

  2x1, África, Asia y Oriente,


SALAMANCA - ZAMORA - ALBA DE TORMES I CIUDAD RODRIGO

Dia 7.- GIRONA - SALAMANCA

Sortida de Girona i rodalies amb AVE 08.11h arribada a Madrid Atocha 11.45h. Dinar (a càrrec del client). Sortida de Madrid Chamartín amb ALTARIA 15.55h arribada a Salamanca 17.31h (horaris a reconfirmar). El tren disposa de cafeteria/bar. Trasllat a l’hotel Catalonia Plaza Mayor 4* estrelles situat al centre de la seva bonica plaça. Sopar i allotjament. Abans de sopar podran gaudir de les il·luminacions.

Dia 8.- CIUDAD RODRIGO - SALAMANCA

Esmorzar i sortida en autocar cap a “CIUDAD RODRIGO”, conjunt Històric-Artístic, situat entre Salamanca i Portugal, la presideix la Torre de l’Alcàzar (ara Parador Nacional). Les seves arquitectures de la guerra la converteixen en un dels conjunts més fortificats d’Espanya (uns 2 quilòmetres de perímetre de muralla i cinc portes d’entrada). Passejarem pels seus carrers i places on descobrirem amb el nostre guia oficial: esglésies, convents, palaus i boniques cases d’estil renaixentista. Retorn a SALAMANCA per dinar en un restaurant local. Dedicarem la tarda a visitar les catedrals, Salamanca no en té una, sinó dues: “La Catedral Vieja”Santa Maria (S. XII-XIV) és un edifici d’estructura romànica amb una façana barroca. En el seu interior hi destaca la Capella de “San Martin”, la torre del Gallo i un magnífic retaule que representa el Judici Final. “La Catedral Nueva” (S.XVI); el seu interior ens sorprendrà per la gran magnitud, la bellesa de les seves columnes i la lluminositat del centenar de vidrieres gòtiques procedents de Flandes (Bèlgica).
Finalitzada la visita disposarem de temps lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 9.- ZAMORA - ALBA DE TORMES

Esmorzar i sortida en autocar direcció ZAMORA. És una ciutat amb un encant especial que s’ha convertit en el més gran parc temàtic de l’art medieval. Farem una visita guiada a peu enmig de les seves pedres centenàries que ens permetrà viure l’explosió del romànic. (Es diu que a ZAMORA hi va néixer Viriat).
Dinar en un restaurant típic. A la tarda ens dirigirem a la ciutat
d’ALBA DE TORMES, que destaca pel seu patrimoni religiós, íntimament lligat a Santa Teresa de Jesús. El 15 d’octubre comença L’ANY JUBILAR TERESIÀ. Visita guiada al Museu amb unes col·leccions d’orfebreria de gran interès, també s’hi troba el sepulcre, diferents relíquies i estris relacionats amb la Santa. Retorn a Salamanca. Sopar i Allotjament.

Dia 10.- SALAMANCA- GIRONA

Esmorzar i sortida a peu per fer una visita guiada a SALAMACA, PATRIMONI DE LA HUMANITAT. La grandiosa plaça Major, d’estil barroc, és un dels llocs més representatius de la ciutat; un indret que canvia de vida i de tonalitats a diferents hores del dia. Continuarem el nostre recorregut pels carrers de vianants fins a arribar a “la Casa de las Conchas” (S.XV) és un magnífic exponent del gòtic tardà. Com a dada anecdòtica haurem de buscar la famosa “granota”, la trobarem? Tampoc ens perdrem la magnífica façana plateresca de la seva Universitat. Entrarem en un Col·legi Major etc. Dinar de “comiat del viatge”. Trasllat en autocar a l’estació. ALTARIA 15.30h MADRID Chamartín 17.00h MADRID Atocha AVE 18.11h Arribada a l’estació de GIRONA 22h. Continuarem en autocar als nostres punts d’origen.

EL VIATGE INCLOU
* TRASLLATS en autocar de Girona i rodalies a l’estació de l’AVE de Girona i des de l’estació de SALAMANCA a l’hotel. Anada i tornada.
* AVE: GIRONA – MADRID - GIRONA  I ALVIA: MADRID - SALAMANCA- MADRID
*HOTEL de 4* estrelles situat a la “Plaza Mayor” de SALAMANCA. 3 nits. Habitacions amb bany/dutxa, televisió, Wi-Fi. PENSIÓ COMPLETA. Esmorzars buffet. Dinars en restaurants i sopars a l’hotel. Començarem el primer dia amb Sopar i acabarem l’últim dia amb Dinar. Aigua i vi inclosos en tots els àpats.
* Guia de Viatges Canigó i Guies locals. Grup mínim 20 pax.
TOTES LES VISITES I ENTRADES indicades en l’itinerari.

NO INCLOU qualsevol servei no especificat
CONDICIONS GENERALS: a disposició dels clients.
OBLIGATORI: DNI.VIGENT

PREU DE VENDA ANTICIPADA Fins al 6 de NOVEMBRE

860€  Supl. Hab. Indiv. 180€
A partir d’aquesta data s’incrementarà el preu depenent de la disponibilitat del tren i l’hotel

RESERVES: Cal un dipòsit de 300€ per persona per la inscripció.

RESTA: ABANS DEL 28 NOVEMBRE
PAGAMENT BBVA ES74 0182 2770 9302 0166 8368   PLACES LIMITADES !!!

US INFORMEM QUE JA TENIM LA LOTERIA DE NADAL/2017 !!!

76.435 participacions de 10€ sense recàrrec

 

Si está interesado en esta oferta y desea más información rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted:

    Volver