CREUER FLUVIAL PAISOS BAIXOS SORTIDA DE GIRONA AMB GRUP

DEL 30/08 AL 06/09 8 DIES/ 7 NITS

Oferta válida hasta el: 30/08/2020

Des de 1.785€

Si no heu decidit encara on anireu de vacances aquest estiu, proveu de fer un CREUER FLUVIAL, el mes de SETEMBRE és ideal. Gaudireu del plaer de viatjar amb tota comoditat, sense canvis d’hotel amb parades al centre de les ciutats i poblacions.

  2x1, África, Asia y Oriente,


 
CREUER FLUVIAL PEL PAÏSOS BAIXOS

Des de HOLANDA fins a BÈLGICA.

Del diumenge 30 d'AGOST al diumenge 6 de SETEMBRE

SORTIDA DE GIRONA AMB GRUP I GUIA ACOMPANYANT

El nostre vaixell serà de la prestigiosa companyia Scylla: M.S. CRYSTAL 4 Sup. amb 101m d’eslora i 2 cobertes. Capacitat per a 110 passatgers. Totes les cabines són exteriors, climatitzades, amb dutxa, televisió, assecador de cabells, mini bar. Restaurant. Saló-bar panoràmic amb pista de ball, botiga, biblioteca, solarium etc. 

30 Agost diumenge -  GIRONA - BRUSSEL.LES.

Sortida en autocar de Girona i rodalies direcció a l’aeroport de Barcelona. Sortida 12.30h directe a BRUSEL.LES i arribada 14.40h (horaris a confirmar). Trasllat en bus al port fluvial de BRUSSEL.LES.  Embarcarem a les 18.00h. Sopar i allotjament.

31 Agost  dilluns -  BRUSSEL.LES. (BÈLGICA)

Sortida per fer una visita panoràmica en bus i a peu de la capital de Bèlgica, una ciutat en la qual es combinen multitud d'elements culturals i històrics.  Temps lliure. A la tarda, visita opcional MALINES I LOVAINA, història, art i cultura es barregen en aquestes dues ciutats, les  més boniques de Flandes. Abans de sopar presentació de la tripulació i Copa de Benvinguda. Durant la nit navegarem direcció a ANVERS salvant les primeres rescloses. 

01 Setembre dimarts -   ANVERS. (BÈLGICA)

Sortida a peu, ja que ens trobem al centre de la ciutat d’ANVERS, sobre el riu Escalda. Aquest port va ser el més important del món al segle XV i és on van tenir lloc els conflictes religiosos que van separar Europa. Important centre mundial de la indústria del diamant, capital de la moda i bressol dels grans mestres del barroc, entre els quals destaca Rubens. Tarda lliure. Navegació nocturna.

02 Setembre dimecres – GANT - BRUGES. (BÈLGICA)

Arribada d’hora a GANT. Tindrem el matí lliure. Visita opcional  amb autobús a BRUGES  per fer una visita completa d’aquesta ciutat Patrimoni de la Humanitat. Retorn al vaixell per dinar. A la tarda visita a peu de GANT. És la ciutat flamenca amb el major nombre d'edificis històrics, una intensa vida cultural i una situació privilegiada. GANT i BRUGES són dues de les  ciutats medievals més ben conservades d’Europa. Navegació nocturna.

03 Setembre dijous - MIDDELBURG – ROTTERDAM. (HOLANDA)

Sortida a peu per visitar MIDDELBURG. Durant l’edat d’Or holandesa, va ser un pròsper centre de comerç internacional. Situada a la península central de Zelanda  en un dels estuaris del Mar del Nord.

 A la tarda podrem gaudir d'una fabulosa navegació amb xerrades i activitats a bord fins ROTTERDAM; el port és un dels més importants d'Europa i més gran del món. Aquesta ciutat és també coneguda per la seva arquitectura moderna en la qual destaquen les famoses Cases Cúbiques que visitarem després de sopar.

04 Setembre divendres – ROTTERDAM – AMSTERDAM. (HOLANDA)

Salpem al matí a primera hora. Opcionalment, en lloc de navegar, possibilitat de realitzar una excursió a DELFT I LA HAIA, connectant amb el vaixell per dinar. A la tarda  visita a peu d’AMSTERDAM, la autèntica Venècia del Nord, veurem centenars de ponts que tenen els seus canals i les mansions que encara queden a la ciutat. Temps lliure per passejar pels principals carrers de la ciutat o bé  visitar el Museu Van Gogh on s’exposa la millor col·lecció del genial pintor postimpressionista.

 05 Setembre dissabte- AMSTERDAM. (HOLANDA)

Dia lliure a Amsterdam. Possibilitat de realitzar opcionalment la sortida al “Gran Tour del Nord”, per conèixer millor els impressionants dics, preses i rescloses que formen part del Pla Delta, el projecte hidràulic més gran del món. Dinar al vaixell.

06 Setembre diumenge-  AMSTERDAM – BARCELONA – GIRONA.

Al matí després d’esmorzar  desembarcarem. Trasllat en autocar direcció a l’aeroport d’AMSTERDAM. Sortida 18.55h directe a BARCELONA. Arribada 21.15h (horaris a confirmar). Trasllat en  autocar a GIRONA i als nostres punts d’origen.

PREU PER PERSONA DE VENDA ANTICIPADA FINS 30 D'Abril PLACES LIMITADES!   Cabina principal 1.785€  Cabina Superior 1.945€  Supl. Indiv a consultar.

A partir d’aquesta data s’incrementarà el preu depenent de la disponibilitat de places a l’avió i al creuer. RESERVES: 500€  per persona en la inscripció. RESTA ABANS 20 de JULIOL.

PAGAMENT en metàl·lic. Visa o transferència al nostre compte bancari.

INCLOU: Autocar de Girona i rodalies a l’aeroport de Barcelona i tornada. Vols BARCELONA-BRUSSEL.LES I AMSTERDAM -BARCELONA. Camarots amb dutxa, televisió, mini-bar. PENSIÓ COMPLETA. NOVETAT d'aquest any: WI FI GRATUÏT I PAQUET DE BEGUDES EN EL BAR I RESTAURANT INCLOSES. 
Començarem el primer dia amb sopar i acabarem l’últim dia amb esmorzar. Esmorzars i dinars bufet. Sopars temàtics. 6 Visites guiades a peu que es descriuen en el programa amb guia de la Cia del creuer en castellà. Animació nocturna. Assegurances: de cancel·lació i Assistència mèdica. Consulteu-nos si voleu una assegurança més completa.  Guia de Viatges Canigó durant tot el viatge. NO INCLOU: PROPINES. Són OBLIGATÒRIES 50€ per persona a pagar en metàl·lic el dia d’arribada al creuer. Excursions opcionals, ni  qualsevol servei no indicat anteriorment.

Nota.- Preus subjectes a possibles increments per carburant, taxes, impostos...

CONDICIONS GENERALS a disposició dels clients.

OBLIGATORI: D.N.I. VIGENT. Grup mínim 20 persones.

INFORMACIO I RESERVES TEL. 972 20 25 53  689 30 89 89 

VIATGES CANIGÓ A GIRONA DES DE 1957

 

Si está interesado en esta oferta y desea más información rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted:


* Campos obligatorios
    Volver

    Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.
    Estoy de acuerdo | Política de cookies