EL FORT LAGARDE A PRATS DE MOLLO I DINAR A SETCASES

ESTA OFERTA HA CADUCADO

Ofertas actuales de la agencia Presupuesto a medida

También puedes contactar con nosotros y te informaremos de todo lo que podemos ofrecerte.

  • 972 202 553
  • canigo@grupoeuropa.com
  • Barcelona, 25 , girona (girona)

CADUCADA

JULIOL: DIUMENGE 9

Oferta válida hasta el: 09/07/2017

57Ç

El Fort Lagarde domina la ciutat emmurallada de Prats de Mollˇ. Constru´t per a la vigiÓncia de la frontera francoespanyola. Farem una interessant visita guiada en catalÓ pel seu interior. Tot seguit anirem a SETCASES a fer un bon dinar de muntanya. Vine amb nosaltres a conŔixer aquesta fortalesa francesa de segur que no et decebrÓ !!!

  2x1, ┴frica, Asia y Oriente,


JULIOL: DIUMENGE 9

EL FORT LAGARDE, EL SENTINELLA DE PRATS DE MOLLÓ 

Una Ciutadella  medieval del  segle XVII, que a més de protegir el poble, la seva prioritat era controlar el pas natural de Col d'Ares per entrar a Catalunya. Es va convertir en un lloc estratègic important després del 1659, data del tractat dels Pirineus, que va donar l'antic comtat del Rosselló a l'estat francès. El poble va ser fortificat pel Mariscal de Luis XIV de França i per l’enginyer Vauvan. Aquesta fortalesa està farcida d’atractius  arquitectònics tant per dins com per fora.

Va ser  classificat com a monument històric de França el 1925.

DINAR al Rest. Músiques de SETCASES: Amanida de l’Hort -  Botifarra amb mongetes de Santa Pau amb rostes de cansalada i allioli. Espatlla de xai al forn amb guarnició de jardinera i peres cuites.

 POSTRES: Pijama. Pa. Vi. Aigua. Cava Brut. Cafè i gotes

VINGUI A DESCOBRIR- LO AMB NOSALTRES !!!

PREU: 57€

INCLOU: AUTOCAR. VISITA GUIADA I  ENTRADA INCLOSA. DINAR.

 

Si está interesado en esta oferta y desea más información rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted:

    Volver