L'HISTÒRIC TREN DELS LLACS DES DE LLEIDA A LA POBLA DE SEGUR

ESTA OFERTA HA CADUCADO

Ofertas actuales de la agencia Presupuesto a medida

También puedes contactar con nosotros y te informaremos de todo lo que podemos ofrecerte.

  • 972 202 553
  • canigo@grupoeuropa.com
  • Barcelona, 25 , girona (girona)

CADUCADA

AGOST: DISSABTE 26

Oferta válida hasta el: 26/08/2017

87€

El temps s’atura al TREN DELS LLACS. Les locomotores dièsel arrossegant quatre vagons d’època, ens retornaran la nostàlgia, les sensacions i les perspectives de temps llunyans, mentre gaudim d’un trajecte inoblidable amb aquest tren històric a través d’uns paisatges esplèndids veurem els llacs de: SANT LLORENÇ DE MONGAI, CAMARASA. CELLERS I SANT ANTONI.

  2x1, África, Asia y Oriente,


AGOST: DISSASBTE 26

L'HISTÒRIC TREN DELS LLACS 

Sortirem de Girona i rodalies direcció CERVERA parada per esmorzar (a càrrec del client) Arribada a l’estació de LLEIDA-PIRINEUS per sortir en el TREN DELS LLACS a les 10.40h. Arribada a la POBLA DE SEGUR 12.40h. Un trajecte de 89 Km aprox. Durant el recorregut ens donaran la Benvinguda a tots, el grup de Teatre "La Cremallera". A BALAGUER ens oferiran  "Un tast de Balaguer". Parada de 15 minuts. Degustació de coca de recapte.

Al arribar a LA POBLA de SEGUR tot passejant farem les següents visites: 

LICORS PORTET: guardonats amb 4 medalles d’or, una internacional.   Porten 125 anys fabricant  la coneguda  Ratafia dels Raiers. Degustació.

Visita guiada CASA MAURI I MOLÍ DE L'OLI, conjunt d’edificis      modernistes on destaquen mosaics, vitralls, forja i uns jardins romàntics. 

  L’ESPAI RAIER què és?Doncs la porta a un món per recordar i descobrir un passat   i per conèixer la seva història i la duresa del seu ofici. Un espai únic!

Tarda: Sortida del tren POBLA DE SEGUR 17.00h Arribada BALAGUER 18.30h

Continuació en autocar a Girona i als nostres punts d’origen

DINAR: Amanida catalana amb embotits. Fideuà de peix. Galtes de porc al forn amb patates panadera.POSTRES: Pastís Gelat al whisky.Pa - Vi - Aigua - Cava Brut - Cafè i gotes                  PAGAMENT  FINALS JULIOL

 BBVA ES74 0182 2770 9302 0166 8368 o en metàl·lic a l’agència

PLACES LIMITADES!!!

Si está interesado en esta oferta y desea más información rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted:

    Volver