OFERTA ESMORZAR I DINAR CASTELL PENYAFORT I CIARGA

ESTA OFERTA HA CADUCADO

Ofertas actuales de la agencia Presupuesto a medida

También puedes contactar con nosotros y te informaremos de todo lo que podemos ofrecerte.

  • 972 202 553
  • canigo@grupoeuropa.com
  • Barcelona, 25 , girona (girona)

CADUCADA

NOVEMBRE: DIUMENGE 12

Oferta válida hasta el: 12/11/2017

57€

Us proposem conèixer tres espais clau per entendre els fets: les restes de l’antiga presó d’aviadors al CASTELL DE PENYAFORT, l’antic aeròdrom amb la visita al CIARGA i el refugi antiaeri del Serral que, amb els seus 100 metres de galeria subterrània, protegí dels bombardejos els pilots i el personal del camp d’aviació. US HI ESPEREM !!!

  2x1, África, Asia y Oriente,


NOVEMBRE: DIUMENGE 12

 

Durant la Guerra Civil part del CASTELL-CONVENT DE PENYAFORT fou confiscat per l’exèrcit republicà i reconvertit en presó activa fins 1939.
L’església es transformà en una cel·lacomunitària on hi romangueren empresonats els soldats de les tropes feixistes vinculats amb l’aviació i el claustre fou utilitzat com a pati de presoners.

Us proposem conèixer tres espais clau per entendre els fets: les restes de l’antiga presó d’aviadors al CASTELL DE PENYAFORT, l’antic aeròdrom amb la visita al CIARGA i el refugi antiaeri del Serral que, amb els seus 100 metres de galeria subterrània, protegí dels bombardejos els pilots i el personal del camp d’aviació. 

El CIARGA es troba situat en un hangar d'aviació, al costat d'un dels refugis més ben conservats de la guerra civil. Farem una visita alcentre que compta amb un equipament museogràfic singular on ens mostra 8 espais definits sobre la guerra aèria, els avions, els atacs aeris, etc... i on també podrem veure l'interessant audiovisual "L'Aviació en guerra".​

US INFORMEM QUE JA TENIM LA LOTERIA DE NADAL/2017 !!!

76.435 participacions de 10€ sense recàrrec

Si está interesado en esta oferta y desea más información rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted:

    Volver