OFERTA JULIOL UN CAMAROT DOBLE CREUER FLUVIAL RHIN I MOSELA SORTIDA DE GIRONA

ESTA OFERTA HA CADUCADO

Ofertas actuales de la agencia Presupuesto a medida

También puedes contactar con nosotros y te informaremos de todo lo que podemos ofrecerte.

  • 972 202 553
  • canigo@grupoeuropa.com
  • Barcelona, 25 , girona (girona)

CADUCADA

SETEMBRE DEL 2 AL 9 8 DIES/ 7 NITS

Oferta válida hasta el: 15/08/2019

2.095€

Si no heu decidit encara on anireu de vacances aquest estiu, proveu de fer un CREUER FLUVIAL, el mes de SETEMBRE és ideal. Gaudireu del plaer de viatjar amb tota comoditat, sense canvis d’hotel amb parades al centre de les ciutats i poblacions.

  2x1, África, Asia y Oriente,


 OFERTA JULIOL
CREUER FLUVIAL PEL RIUS RHIN I MOSEL.LA (ALEMANYA)

SETEMBRE: del dilluns 2 al dilluns 10

SORTIDA DE GIRONA AMB GRUP I GUIA ACOMPANYANT

PLACES LLIURES: 1 CABINA PRINCIPAL 

PREU: 2.095€ Cabina Principal     

 

FINS 20 DE JULIOL mantenim preu. A partir d'aquesta data dependrà de la categoria en la plaça d'avió i la cabina disponible en el creuer. SÓN PLACES LIMITADES !!!

El nostre vaixell serà de la prestigiosa companyia Scylla: M.S. SWISS PEARL 4 Sup. amb 100m d’eslora i 3 cobertes. Capacitat per a 123 passatgers. Totes les cabines són exteriors, climatitzades, amb dutxa, televisió, assecador de cabell, mini bar. Restaurant. Saló-bar panoràmic amb pista de ball, botiga, biblioteca, piscina interior i solàrium.

INCLOU: Autocar de Girona i rodalies a l'aeroport de Barcelona. Vols: Barcelona - Düsseldorf d'anada i Frankfurt - Barcelona de tornada. Taxes d'aeroport i taxes portuàries. Trasllats de l'aeroport de Düsseldorf al port.   Tornada  trasllat del port de Estrasbourg  a l'aeroport de Frankfurt.  Guia acompanyant de Viatges Canigó durant tot el creuer.

PENSIÓ COMPLETA a bord. Començarem el primer dia amb sopar i acabarem l'últim dia amb esmorzar. Esmorzars i dinars Bufet. Sopars són temàtics i servits a taula. Inclou cafè o té en tots els àpats.

 7 VISITES GUIADES A PEU AMB GUIA DE PARLA CASTELLANA.

SSELDORF. WORMS. MAINZ. KOBLENZ. RÜDESHEIM. COCHEM I LINZ


Dia 2 dilluns - GIRONA - DÜSSELDORF - COLÒNIA  (Àlemanya).- Sortida en autocar de Girona i rodalies direcció a l’aeroport de Barcelona per embarcar en un vol directe a DÜSSELDORF.  Trasllat en autocar al port fluvial de Düsseldorf  per embarcar  en el creuer M.S. SWISS PEARL a les 18.00h. Sopar i allotjament a bord.

Dia 3 dimarts - DÜSSELDORF - COLÒNIA.- Pensió completa en el creuer. Desprès d'esmorzar sortida a peu per fer la visita guiada a aquesta ciutat coneguda com "la petita París"  o "la capital de la moda". La seva història i arquitectura moderna fan que sigui una de les capitals més atractives d'Alemanya. Retorn al vaixell dinar a bord mentre navega direcció COLÒNIA. Tarda lliure a disposició dels clients o bé  opcionalment en autocar es podrà fer la visita guiada a Colònia.  Navegació nocturna. Sopar i allotjament.

Dia 4 dimecres - LINZ.- Esmorzar a bord. Sortida a peu per fer la visita guiada per aquesta típica ciutat medieval amb encant i plena de cases d’entramats de fusta, a través dels seus carrerons arribarem a les restes de la seva muralla. Retorn a bord per dinar. A la tarda deixarem el Rhin per navegar pel Mosel.la direcció COCHEM.  Arribada a aquesta ciutat. Sopar i allotjament.

Dia 5 dijous - COCHEM -  KOBLENZ.-   Esmorzar i sortida a peu pel casc antic, una interessant i històrica localitat de l'estat federat de Renània-Palatinat, situada a la vall dels rius Rhin i  Mosel·la, als peus d’un turó coronat per un majestuós castell feudal del segle XI. Retorn a bord per dinar. Tarda lliure. Sopar i allotjament. Navegació nocturna.

Dia 6 divendres - KOBLENZ -  VALL DE LORELEY.- Esmorzar i sortida a peu per visitar KOBLENZ, fundada pels romans i situada en la confluència dels dos rius: Rhin i Mosel.la. Al costat del Rhin s’aixeca la imponent fortalesa d’Ehrenbreitstein. Retorn a bord per dinar. A la tarda navegarem per l'impressionant paisatge de castells i vinyes de la VALL DE LORELEY que es troba entre les regions de Taunus i Hunsrück - declarat patrimoni cultural per la UNESCO-. Arribada a RÜDESHEIM. Sopar i alotjament.

Dia 7 dissabte  - RÜDESHEIM -  MAINZ.-  Esmorzar i sortida a peu per visitar RÜDESHEIM, situada a les portes de la “ruta romàntica” amb  els seus carrerons estrets i vocació vinícola.  Retorn a bord per dinar. Tarda navegació fins arribar a MAINZ. Visita a peu per la ciutat de Gutenberg i considerada la reina del vi. Sopar i allotjament. Navegació nocturna. 

Dia 8 diumenge -  MAINZ - WORMS - SPEYER.- Al matí arribada a WORMS.  Esmorzar i sortida en autocar al centre  per visitar aquesta ciutat medieval on destaca la seva magnífica catedral  romànica de Sant Pere  (S. XII-XIII). Finalitzada la visita retorn a l'autocar per anar direcció SPEYER. Passeig a peu fins arribar a la Catedral Imperial-Basílica de l’Assumpció, sorprenent obra d'art del S.XI, les seves columnes, vitralls, cripta...declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Retorn al creuer per gaudir del sopar i festa de “comiat” del viatge. Navegació nocturna. Opcionalment es podrà fer la visita guiada a HEIDELBERG, situada a la vall del riu Neckar (afluent del Rhin). 

Dia 9 dilluns - ESTRASBURG - FRANKFURT - BARCELONA - GIRONA  Arribada al matí al port fluvial d'Estrasburg (France). Esmorzar i tot seguit desembarcarem per traslladar- nos a l’aeroport de FRANKFURT. Arribada a Barcelona i retorn en autocar a Girona i als nostres punts d’origen. Opcionalment al matí es podrà fer la visita guiada a ESTRASBURG, la capital de l'Alsàcia.          

FORMA DE PAGAMENT:  800€ al moment d'inscriure's. Resta abans del 30 JULIOL. 

COMPTE: BBVA ES74 0182 2770 9302 0166 8368 o bé a l'àgència.

Nota.- Els camarots s'adjudicaran per rigurós ordre d'inscripció. 

 

 

Si está interesado en esta oferta y desea más información rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted:


* Campos obligatorios
    Volver

    Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.
    Estoy de acuerdo | Política de cookies