PEREGRINACIÓ A PÒLONIA

ESTA OFERTA HA CADUCADO

Ofertas actuales de la agencia Presupuesto a medida

También puedes contactar con nosotros y te informaremos de todo lo que podemos ofrecerte.

  • 972 202 553
  • canigo@grupoeuropa.com
  • Barcelona, 25 , girona (girona)

CADUCADA

JULIOL DEL 13 AL 18

Oferta válida hasta el: 01/06/2020

1.180€

Busques un destí ric en història, art i arquitectura? Acompanya’ns en aquest viatge per Polònia! Malgrat la Segona Guerra Mundial, el país té un gran llegat medieval. T’impressionarà l'antic camp de concentració Nazi d'Auschwitz-Birkeneau. El Santuari de la Verge Negra de Czestochowa. El Santuari de la Misericordia de Lagiewniki. La bellesa natural de les muntanyes de Zakopane i la singularitat de les mines de Sal de Wielickza.

  2x1, África, Asia y Oriente,


13 JULIOL.- GIRONA-BARCELONA-VARSOVIA.  Al matí sortida en bus de Girona, Vilablareix, Fornells... cap a Barcelona, vol a Varsòvia i trasllat a l’hotel. Assistència a un recital de piano.

14 JULIOL .- VARSOVIA.   Començarem la visita a Varsóvia pel Palau de la Cultura i la Ciència, el edifici més alt de la ciutat construït en estil arquitectònic- stalinista, visitarem els Jardins Reals de Lazienki, el parc més distingit de la capital polonesa on trobarem  el monument a Chopin junt a gran varietat de escultures i palaus. El més important és el Palau sobre el Aigua. Veurem la zona del antic Gueto de Varsòvia, el monument dels Herois del Gueto, Umschlagplatz. Seguirem cap a la Ruta Real, la Universitat, el palau del President, el Castell Reial. Un passeig per el Casc Antic inscrit a la Unesco, la Columna de Segismundo, la plaça del Mercat, els murs, Barbakan, la casa de Marie Curie Sklodowska, el Monument del Aixecament de Varsòvia, Visita al Castell Reial.

15 JULIOL.- VARSOVIA- CZESTOCHOWA-AUSCHWITZ BIRKNEAU- CRACÒVIA  (280 km)

Sortida cap a  Czestochowa un dels llocs de culta marià i peregrinació més importants d’Europa. Visita del santuari i temps per celebrar missa.Continuació cap a Oswiecim, per visitar Auschwitz-Birkeneau, visita guiada del museu del antic camp de concentració Nazi Alemany, inscrit a l’UNESCO. Arribada a Cracòvia i dormir.

16 JULIOL.- CRACOVIA- WIELICZKA- CRACOVIA.

Visitarem el turó de Wawel, la Catedral, veurem el Castell de Wawel (pati) i el Collegium Maius (pati), les llotges dels Draps, la porta de Sant Florian,  la Basílica Mariana en la que veurem el majestuós altar de Wit Stworz. Temps per escoltar el  trompeter. A la tarda, excursió a la mina de sal Wieliczka, inscrita a la UNESCO i excavada a la segona meitat del segle  XIII . Es baixarà amb ascensor a una profunditat de 135 metres per recorre dos quilòmetres de galeries i càmeres subterrànies ocasionalment interrompudes per foscos llacs salins. Tornada a Cracòvia. Sopar amb acompanyament de concert en viu Klezmer en Cracòvia.

17 JULIOL - CRACOVIA- LAGIEWNIKI- WADOWICE- WARSOVIA . Visita al  Santuari de la misericòrdia de Lagiewniki, on hi ha el quadre “Jesús en tu confio”. A l’any 2002 el papa Joan Pau II va proclamar aquest Santuari “el centre de la Divina Misericòrdia mundial”. Continuarem cap a Wadowice poble on va néixer el Karol Wojtyla, Sant Pare Joan Pau II, visitarem la Casa Natal i la Basílica on va ser batejat. Continuació fins a Varsòvia.

18 JULIOL  .- VARSOVIA - BARCELONA-GIRONA  Esmorzar i trasllat al aeroport per agafar el vol cap a Barcelona. Arribada a Barcelona i trasllat als punts d’origen.

EL VIATGE INCLOU:

Autocar de Girona- Vilablareix-Fornells al aeroport de Barcelona i tornada

Vol Barcelona-Varsòvia - Barcelona i taxes d’aeroport

Pensió completa (5 sopars + 5 esmorzars + 4 dinars) i hotels de 4 estrelles.

Entrades a la Catedral de Sant Joan i  Castell Reial de Varsòvia, Catedral de Wael i Basílica Mariana a Cracòvia, Jasna Gora en Chestochowa, Casa Natal de Joan Pau II.

Recital de piano ( composicions de Chopin) i concert Klezmer duran el Sopar de Cracòvia

Acompanyant durant tot el viatge. Assegurança d’assistència i anul·lació.

NO INCLOU:

Vins i cerveses i  qualsevol servei no indicat anteriorment.

NOTES.- 

Inscripcions fins al 13 d’abril  (cal un dipòsit de 350 € per persona i fotocòpia del DNI per la inscripció). La Caixa ES22 2100 0188 4102 0026 8358

Resta de pagament, abans del 10 de juny.

Grup mínim 30 persones. (Suplement grup mínim 25 persones 40 euros)

L’ordre de les visites poden tenir variacions. Condicions generals a disposició dels clients.

Viatge organitzat conjuntament amb la Parròquia de Vilablareix i Fornells de la Selva. Organització tècnica Viatges Canigó (GC49)

 Preu per persona:   1.180  €

          Suplement habitació individual:  220  €

Informació addicional i inscripcions:

AGRUPACIO PARROQUIAL VILABLAREIX- FORNELLS DE LA SELVA  

Mn. Pere Bellvert:  Tel 972 476107

VIATGES CANIGO  C. Barcelona, 25    Girona   Tel. 972 202 793

 

 

 

 

               

 

 

 

 

 

 

   

 

 

Si está interesado en esta oferta y desea más información rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted:


* Campos obligatorios
    Volver

    Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.
    Estoy de acuerdo | Política de cookies