PONT DEL PILAR NÎMES COVA DE CLAMOUSE ST GUILHEM DESSERT ÚLTIMES 4 PLACES TOT INCLÒS

ESTA OFERTA HA CADUCADO

Ofertas actuales de la agencia Presupuesto a medida

También puedes contactar con nosotros y te informaremos de todo lo que podemos ofrecerte.

  • 972 202 553
  • canigo@grupoeuropa.com
  • Barcelona, 25 , girona (girona)

CADUCADA

OCTUBRE 12 i 13

Oferta válida hasta el: 12/10/2019

280€

ESCAPADA AL SUD DE FRANÇA

  2x1, África, Asia y Oriente,


OCTUBRE PONT DEL PILAR

Dissabte 12  i diumenge 13

ÚLTIMES 4 PLACES !!!

ESCAPADA AL SUD DE FRANÇA

ABADIA DE SAINT GUILHEM LE DESSERT (Patrimoni de la Unesco) 

COVA DE CLAMOUSE

NîMES LA CIUTAT ROMANA

Dissabte 12. GIRONA - ABADIA DE ST. GUILHEM - NÎMESSortida de Girona direcció la Jonquera. (Parada en una àrea francesa per esmorzar a càrrec del client). Continuarem direcció SAINT GUILHEM-LE-DESSERT considerat un dels pobles més bonics de França (situat en el camí de Sant Jaume) on destaca la magnífica abadia benedictina (Patrimoni Mundial de la UNESCO). VISITA GUIADA al seu interior: el bell altar de marbre (S.XII), el Crist en Majestat, el claustre, la cripta i l’orgue.  DINAR en el mateix poble on  farem un  passejada pels carrers i racons de gran bellesa.

A la tarda anirem a la COVA DE CLAMOUSE, una meravella de la naturalesa. Ens projectaran un audio-visual que explica els orígens de la cova.  Acompanyats d’un guia farem el recorregut ple d’estalactites i estalagmites; un univers màgic! L’acabarem  a “la Catedral del Temple” amb un espectacle de llum i so. Tot el recorregut està molt ben cuidat, hi ha baranes etc. Continuació del viatge cap a NÎMES. Sopar i allotjament a l’hotel IBIS STYLES CENTRE de 3* estrelles al centre de la ciutat.

 Diumenge 13.- NÎMES - GIRONA Esmorzar Buffet i sortida a peu  amb guia oficial per conèixer la ciutat. Gràcies a la seva àmplia història de més de 2000 anys, Nîmes compta amb una rica herència romana: L’Anfiteatre romà (el més ben conservat del món) visitarem el seu interior. La Maison Carrée i la Torre Magna exterior. Continuarem per aquesta ciutat per visitar el “Musée de la Romanité” inaugurat l’estiu del 2018. Una arquitectura inspirada en el romà. Elizabeth de Portzamparc imaginava un edifici que evoqués una toga romana a través d'una ondulant façana de panells de vidre. Visitarem el seu interior per viure una experiència històrica única; les valuoses peces ens transportaran a l’època romana.

DINAR.  A la tarda retorn als nostres punts d’ origen.

TOT INCLÒS: Confortable autocar. Hotel de 3* IBIS STYLES CENTRE,  al centre de NÎMES (França). Habitacions amb bany/dutxa, televisió. PENSIÓ COMPLETA. Començarem el primer dia amb dinar i acabarem l’últim dia amb dinar. Tots els àpats amb AIGUA I VI. Visites guiades.  Entrades.  Assegurança Turística.  Guia de Viatges Canigó.

 NO INCLOU: Cafès ni cap extra no especificat. Condicions generals a disposició dels clients. OBLIGATORI DNI.

Nota.-  Per la recollida de clients a BESALÚ I BANYOLES cal un MÍNIM de 4 persones.

PREU: 280€  TOT INCLÒS

Supl. Indiv. 50€

Si fan la reserva abans 30 JULIOL A partir d'aquesta data el preu podria incrementar-se depenent de la disponibilitat de l'hotel.

Entrega de 100€ en metàl.lic o BBVA ES74 0182 2770 9302 0166 8368 Resta abans 30 Setembre

INFORMACIÓ I RESERVES: 972 20 25 53 /  MÒBIL 689 30 89 89 

 

metàl.lic o

Si está interesado en esta oferta y desea más información rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted:


* Campos obligatorios
    Volver

    Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.
    Estoy de acuerdo | Política de cookies