PROPERES SORTIDES DE GIRONA AMB GRUP I GUIA DE V. CANIG”

TARDOR 2020

Oferta válida hasta el: 20/12/2020

--

VOLEU ANAR DE VIATGE O FER UNA SORTIDA DOMINICAL, TEATRE, MUSICALS ...? NOSALTRES US HO POSEM FņCIL!!! Consulta la nostra pag. Web www.canigo.grupoeuropa.com CLICA OFERTES AG»NCIA o be TRUQUIN'S 972 20 25 53 M“BIL 24H 689 30 89 89

  2x1, Ńfrica, Asia y Oriente,


VOLEU ANAR DE VIATGE. Sortir amb grup des de Girona i amb guia acompanyant ?   
NOSALTRES US HO POSEM FÀCIL!!!
 

Si en aquesta selecció que tenim preparada per aquesta tardor 2020  no hi trobeu el que busqueu, no dubteu en consultar-nos o passar per la nostra agència, us prepararem un viatge a mida de les vostres necessitats !!!

DEL 30 D'AGOST AL 6 DE SETEMBRE- CREUER FLUVIAL DE BÈLGICA ALS PAÏSOS BAIXOS.  8 dies. Visitarem BRUSEL.LES. AMBERES. GANTE. BRUIXES (BÈLGICA). MIDDELBURG. ROTTERDAM I AMSTERDAM (HOLANDA). Sortida amb grup de Girona i guia de la nostra agència. PREU: 1.785€ Cabina Principal i Cabina Superior 1.945€   PLACES LIMITADES!!!  NOVETAT d'aquest any: WI FI GRATUÏT I PAQUET DE BEGUDES EN EL BAR I RESTAURANT INCLOSES.  

OCTUBRE: dies 10 - 11 -12 PEREGRINACIO A LOURDES AMB ELS AMICS DEL ROSARI.

OCTUBRE PONT DEL PILAR: Del divendres 9 al dilluns 12  4 dies TOT INCLÒS.

ESCAPADA A LA REGIÓ DE LA  BORGONYA (FRANÇA) SORTIDA EN GRUP DE GIRONA  AMB AUTOCAR  I AVE  de tornada. 4 dies amb PENSIÓ COMPLETA.  Preu 995E€ ( a reconfirmar).

LA BORGONYA gaudeix d'un ric i variat patrimoni que va des de la Gàl.lia ancestral fins a les esglésies romàniques, des dels tresors artístics de les seves ciutats fins a l'esplendor dels seus castells i la famosa basílica de Vezelay, punt de sortida del Camí Xacobeu francès. Tot això, juntament amb altres llegats de caire cultural i gastronòmic fan que la Borgonya esdevingui una terra de gran prestigi. 

OCTUBRE: del 16 al 23.- PRAGA - BRATISLAVA - BUDAPEST. 8 dies amb PENSIÓ COMPLETA. 

Coneixerem tres capitals del cor d’Europa.  PRAGA, amb el pont d’en Carles, el castell, la plaça Wenceslao, el barri jueu, el rellotge astronòmic medieval més famós del món i la ciutat Balneària de Karlovy Vari. BRATISLAVA amb carrers empedrats amb un centre històric magníficament conservat i BUDAPEST, ciutat imperial dividida pel Danubi, amb el famós pont de les cadenes, el parlament, l’òpera o els coneguts balnearis..Sortida de Girona amb acompanyant durant tot el recorregut. Visites incloses.

                   Places limitades Preu: 1.695€    /  Supl. Hab. Indiv. 305€.

                     INFORMACIÓ I RESERVES 972 20 25 53   Mòbil 689 30 89 89

 La nostra web www.canigo.grupoeuropa.com i clicar ofertes agència                                

VIATGES CANIGO LA SEVA AGÈNCIA DE CONFIANÇA

A GIRONA DES DE 1957

 

 

                                                               
 

 

Si está interesado en esta oferta y desea más información rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted:


* Campos obligatorios
    Volver

    Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.
    Estoy de acuerdo | Política de cookies