PROPERES SORTIDES DE GIRONA AMB GRUP I GUIA DE V. CANIG”

ANY 2020

Oferta válida hasta el: 31/10/2020

--

VOLEU ANAR DE VIATGE O FER UNA SORTIDA DOMINICAL, TEATRE, MUSICALS ...? NOSALTRES US HO POSEM FņCIL!!! Consulta la nostra pag. Web www.canigo.grupoeuropa.com CLICA OFERTES AG»NCIA o be TRUQUIN'S 972 20 25 53 M“BIL 24H 689 30 89 89

  2x1, Ńfrica, Asia y Oriente,


VOLEU ANAR DE VIATGE. Sortir amb grup des de Girona i amb guia acompanyant ?   
NOSALTRES US HO POSEM FÀCIL!!!
 

Si en aquesta selecció que tenim preparada per aquest any 2020  no hi trobeu el que busqueu, no dubteu en consultar-nos o passar per la nostra agència, us prepararem un viatge a mida de les vostres necessitats !!!

ABRIL SETMANA SANTA: del divendres 10 al dilluns 13  4 dies. DIJON "La capital de la Borgonya" (França). Anada en autocar i tornada en AVE fins a GIRONA. Sortida amb grup des de Girona i rodalies i guia de Viatges Canigó amb TOT INCLÒS. Hotel 4* al centre de DIJON. (Totes les nits al mateix hotel) Visites: DIJON. ABADIA CISTERCENCA DE FONTENAY. AVALLON. VEZELAY. BEAUNE.  Castell de COUCHES I L'ABADIA BENEDICTINA DE CLUNY. 

Preu: 970€ TOT INCLÒS. Supl. Hab. Indiv. 180€  Sol.liciti informació detallada d'aquest viatge.  PLACES LIMITADES !!!

ABRIL: del 21 al 30.- TERRA SANTA I JORDÀNIA 10 dies. Recorrent els llocs Bíblics d'ISRAEL, PALESTINA I JORDÀNIA, carregats de simbolisme. Visitarem el país on va viure Jesús: El mar de Galilea, Betlem, Jerusalem Ciutat Santa del cristianisme, el judaisme i l’islamisme, també coneixerem Cesarea de Mar i la inceïble Massada. A JORDÀNIA descobrirem Petra, una de les 7 meravelles del món modern, després d’un passeig per les dunes dormirem al desert de Wadi Rum en una confortable tenda amb els Beduins i també podrem gaudir un bany a la mar morta. Dos viatges en un i amb acompanyant de Viatges Canigó durant tot el recorregut. Preu: 2.680€ Supl. Hab. Indiv. 845€. ÚLTIMES PLACES !!!

MAIG: dies 1 - 2 - 3 OFRENA FLORAL A LA MARE DE DÉU DE LOURDES. Preu: 240€ Supl.Ind. 70€

MAIG: del 13 al 20.-  TURQUIA I CIRCUIT PER LA CAPADOCIA 8 dies. Recorrent: KONYA. PAMUKKALE. EFES. ESMIRNA I ESTAMBUL. Visitarem els paisatges únics de Capadòcia i les ciutats exacavades al subsòl, també les cascades calcàries de Pamukkale, la ciutat greco-romana d’Efes, i Constantinopla l’actual Istambul, capital dels imperis Romà, bizantí i Otomà, amb el conegut gran Bazar, les impressionats mesquites i l’interessant creuer pel Bòsfor. Sortida de Girona, amb acompanyant de Viatges Canigó durant tot el recorregut i amb guia local a destí. El viatge inclou vols, taxes hotels, visites pensió completa... Preu: 1.635€ Supl. Hab. Indiv. 360€ PLACES LIMITADES !!!                          

JUNY: del 8 al 15.-  ISLÀNDIA - ILLA DE GEL I FOC.  8 dies. Recorrent uns paratges naturals de somni: Guèiser Geysir, Glacera Vatnajoukull, Fiords de l'Est, Cascada Detifoss, aigües geotèrmiques, icebergs, animals marins... Preu: 2.660€ Supl. Hab. Indiv. 630€.  PLACES LIMITADES!!!

DEL 30 D'AGOST AL 6 DE SETEMBRE- CREUER FLUVIAL DE BÈLGICA ALS PAÏSOS BAIXOS.  8 dies. Visitarem BRUSEL.LES.AMBERES. GANTE. BRUIXES (BÈLGICA). MIDDELBURG. ROTTERDAM I AMSTERDAM (HOLANDA). Sortida amb grup de Girona i guia de la nostra agència. PREU: 1.785€ Cabina Principal i Cabina Superior 1.945€   PLACES LIMITADES!!! 

DEL 29 DE SETEMBRE AL 10 D'OCTUBRE:  IRAN 12 dies Recorrent TEHERAN - KASHAN -ISAHAN- YAZD - RAYEN - SHIRAZ - PERSEPOLIS

Preu: 1.985€ Supl. Hab. Indiv. 365€ PLACES LIMITADES !!!                          

OCTUBRE: dies 10 - 11 -12 PEREGRINACIO A LOURDES AMB ELS AMICS DEL ROSARI.

OCTUBRE: del 16 al 23.- PRAGA - BRATISLAVA - BUDAPEST. 8 dies amb PENSIÓ COMPLETA. 

Coneixerem tres capitals del cor d’Europa.  PRAGA, amb el pont d’en Carles, el castell, la plaça Wenceslao, el barri jueu, el rellotge astronòmic medieval més famós del món i la ciutat Balneària de Karlovy Vari. BRATISLAVA amb carrers empedrats amb un centre històric magníficament conservat, i BUDAPEST, ciutat imperial dividida pel Danubi, amb el famós pont de les cadenes, el parlament, l’òpera o els coneguts balnearis ...Sortida de Girona amb acompanyant durant tot el recorregut.Visites incloses.

- Places limitades Preu: 1.695€    /  Supl. Hab. Indiv. 305€.

NOVEMBRE: del 16 al 26.- INDIA - DELHI - BENARÈS - AGRA    11 dies. PENSIÓ COMPLETA

L'ÍNDIA és en tota seguretat, un dels països més fascinants d'Àsia. És un contrast d'aromes i cultures.

INFORMACIÓ I RESERVES 972 20 25 53   Mòbil 689 30 89 89

 La nostra web www.canigo.grupoeuropa.com i clicar ofertes agència                                

VIATGES CANIGO LA SEVA AGÈNCIA DE CONFIANÇA

A GIRONA DES DE 1957

 

 

                                                               
 

 

Si está interesado en esta oferta y desea más información rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted:


* Campos obligatorios
    Volver

    Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.
    Estoy de acuerdo | Política de cookies