SETMANA SANTA DES DE GIRONA AL COR DE FRANÇA I TOT INCLÒS

ESTA OFERTA HA CADUCADO

Ofertas actuales de la agencia Presupuesto a medida

También puedes contactar con nosotros y te informaremos de todo lo que podemos ofrecerte.

  • 972 202 553
  • canigo@grupoeuropa.com
  • Barcelona, 25 , girona (girona)

CADUCADA

30 MARÇ 2 ABRIL SORTIDA DE GIRONA

Oferta válida hasta el: 01/04/2018

795€

Us proposem un CIRCUIT en autocar des de Girona i rodalies al "COR DE FRANÇA". Ens allotjarem les tres nits en un hotel de 4* estrelles al centre de CLERMONT- FERRAND. Visitarem la catedral gòtica d'aquesta ciutat, construïda amb pedra volcànica. Pujarem amb el cremallera al Puy (turó volcànic) de Dôme, un trajecte de 15 minuts en que gaudiran d'una visió privilegiada i espectacular del PARC DELS VOLCANS. També visitarem l'elegant localitat termal de VICHY, on la reialesa francesa ja anava a prendre les seves aigües. Acabarem la nostra estada visitant el PARC DE VULCANIA únic al món excavat en els corrents de lava. Està dedicat al descobriment i comprensió dels orígens de la terra. També ofereix experiències interactives, pel.lícules, un jardí volcànic i molt més. JA TENIM L'INFORMACIÓ DETALLADA D'AQUEST VIATGE.

  2x1, África, Asia y Oriente,


SETMANA SANTA/2018  DEL 30 DE MARÇ AL 2 D`ABRIL

VIATGE AL COR DE FRANÇA: CLERMONT FERRAND

30 de Març.- GIRONA – CLERMONT FERRAND (França)
Sortida en autocar de Girona i rodalies direcció La Jonquera. Parada en ruta per esmorzar (a càrrec del client), continuació del viatge DINAR en ruta. Tarda arribada a CLERMONT FERRAND. Visita guiada d’aquesta bonica ciutat, el passeig pels estrets carrerons medievals ens portarà a la Catedral gòtica de Nostra Senyora de l’Assumpció, construïda amb lava volcànica.
A la sortida veurem la font d’Amboise (1515) i també podrem contemplar l’Església de Nostra Senyora del Port, caracterìstic edifici romànic de la regió de l’Alvèrnia. Sopar i allotjament a l’hotel MERCURE Centre Jaude de 4*estrelles. Totes les nits al mateix hotel.

 

31 de Març.- LA CHAISE-DIEU – LE PUY-en-VELAY –LAVAUDIEU.
Esmorzar buffet a l’hotel i sortida amb el guia oficial cap a LA CHAISE-DIEU per visitar l’Abadia de Saint Robert magnífic edifici gòtic en el seu interior veurem la pintura mural de la “Danza Macabra” (26m. de llarg). Continuació cap a PUY-en-VELAY. DINAR. Tarda visita d’aquesta ciutat on destaca la catedral (PATRIMONI DE LA HUMANITAT per la Unesco). Acabarem el dia a LAVAUDIEU per visitar la seva magnífica Abadia. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

01 d’Abril. PUY DE DÒME - VICHY.
Esmorzar buffet a l’hotel i sortida en autocar direcció PUY DE DÒME per pujar amb el modern cremallera al cim de 1.500m. Gaudirem d’una vista sobre els “puys” que formen una línea de 30 Km, en la qual hi podrem veure més d’un centenar de volcans, pràcticament arrenglerats, cadascun de forma diferent amb una gran varietat de cràters. Baixarem amb el cremallera i l’autocar ens portarà a VICHY. DINAR.

A la tarda farem un recorregut pel casc històric amb el “Petit Train” climatitzat i amb comentaris en castellà.
Continuarem la visita a peu i amb guia oficial a l’elegant ciutat termal, fundada pels romans, que ja van reconèixer el valor terapèutic de les fonts naturals. Veurem edificis de l’Edat d’Or d’aquesta ciutat: el Teatre de l’Òpera, el Casino, així com carrers, places etc. que ens donaran una idea del caràcter residencial que encara conserva
VICHY.
Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

02 d’Abril. PARC DE VULCÀNIA - GIRONA.
Esmorzar buffet a l’hotel i visita al PARC DE VULCÀNIA. UN PARC D’EXPLORACIÓ CIENTÍFICA ÚNIC AL MÓN. Excavat en els corrents de lava està dedicat al descobriment i comprensió dels orígens de la terra. També ofereix experiències interactives, pel.lícules, un jardí volcànic i molt més !!! DINAR en ruta. Retorn a Girona i als nostres punts d’origen.

TOT INCLÒS: Viatge en còmode autocar de Girona i rodalies. HOTEL MERCURE CENTRE JAUDE a CLERMONT FERRAND. 4*estrelles. Habitacions amb bany/dutxa, televisió. PENSIÓ COMPLETA. Començarem el primer dia amb dinar i acabarem l’últim dia amb dinar. Esmorzars buffet. Dinars en restaurants. Sopars a l’hotel. Guies oficials. Assegurances: de cancel·lació i Turística.Taxa d’estança a l’hotel. Guia de Viatges Canigó.


NO INCLOU: Extres. Vi. Cafès. Propines, ni qualsevol servei no indicat anteriorment.
NOTA: L’agència es reserva el dret de variar o modificar l’ordre de l'itinerari o visites.
CONDICIONS GENERALS: D‘anul·lació, assistència i repatriació a disposició dels clients.
OBLIGATORI: DNI.VIGENT Aconsellable Targeta Sanitària Europea.                                   Grup mínim 20 persones.

PREU DE VENDA ANTICIPADA FINS 15 DE FEBRER 795€ Supl. hab. Indiv. 170€
A partir d’aquesta data s’incrementarà el preu depenent de la disponibilitat de l’hotel.
RESERVES: 300€ per persona en la inscripció. RESTA ABANS 15 de MARÇ.
Compte: BBVA 0182 2770 9302 0166 8368 PLACES LIMITADES!!!

INFORMACIÓ Tel. 972 20 25 53 mòbil 689 30 89 89 

Si está interesado en esta oferta y desea más información rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted:


* Campos obligatorios
    Volver