SETMANA SANTA LA BORGONYA SORTIDA DE GIRONA AMB GRUP

DEL 02 AL 5 D'ABRIL 2021

Oferta válida hasta el: 27/03/2021

*995€

Per SETMANA SANTA/2021 us proposem una sortida de 4 dies. Del divendres 2 al dilluns 5 d'Abril COMBINAT AUTOCAR + AVE de tornada. Sortida amb grup des de Girona i rodalies i guia de Viatges Canigó amb TOT INCLÒS. Hotel 4* al centre de DIJON. (Totes les nits al mateix hotel) Visites: Dijon, capital dels Ducs de Borgonya, és coneguda com la ciutat dels 100 campanars, degut al seu patrimoni arquitectònic perfectament conservat que data de l'Edat Mitjana i del Renaixement. Es pot admirar el Palau dels Ducs, la Torre Philippe Le Bon, les esglésies i palauets tot seguint el recorregut de l'òliba, símbol de la ciutat. ABADIA CISTERCENCA DE FONTENAY (Patrimoni de la Humanitat). AVALLON aquesta ciutat es troba situada en el Parc Natural de Morvan. VEZELAY punt de sortida del camí de Sant Jaume Francès, la magnífica Basílica de Sainte-Madeleine és (Patrimoni de la Humanitat). BEAUNE Visitarem l'HOSPICE DE DIEU joia de l'arquitectura de la Borgonya, famosa per els seus bonics teulats policromats. Travessarem els camps de vinyes de la denominació "Côte d'Or" arribarem al castell de COUCHES (S.XII) construït com a fortalesa medieval, conegut també pel de Marguerite de Borgonya. ABADIA BENEDICTINA DE CLUNY, l'indret més emblemàtic de la història medieval europea. No deixeu passar l'oportunitat de conèixer unes ciutats i pobles plens de història!!!

  2x1, África, Asia y Oriente,


SETMANA SANTA/ 2021  A LA REGIÓ DE LA BORGONYA (França)

02 ABRIL divendres.-  GIRONA – DIJON (França)

Sortida en autocar de Girona i rodalies direcció La Jonquera. Parada  per esmorzar (a càrrec del client), continuació del viatge. DINAR en ruta. Tarda  arribada a DIJON, antiga capital del ducat de Borgonya i vila d’art. Visita guiada per la seva riquesa patrimonial, on destaca la Place de la Liberation, seu del antic Palau Ducal;  la plaça de François Rude amb les seves cases entramades de fusta;  la notable façana de l’església de Notre-Dame (S.XIII) i  la imponent Catedral de Sant Bénigne totes envoltades per la nostàlgia dels antics carrers que alhora desprenen una activa vida social i comercial.

Finalitzada la visita anirem a l’hotel a DIJON (3 nits). Sopar i allotjament.

03 ABRIL dissabte.- ABADIA DE FONTENAY – AVALLON – VEZELAY.

Esmorzar buffet a l’hotel i sortida amb el guia oficial cap a l’abadia de FONTENAY, la més antiga de les abadies cistercenques de França. Fou fundada per Sant Bernart de Claraval l’any 1.118 i reconeguda com PATRIMONI DE LA HUMANITAT per la UNESCO.  Continuació cap AVALLON en el Parc Natural de Morvan. Situada sobre una roca de granit, a l’Edat Mitjana va tenir una situació estratègica important.Veurem la torre del Rellotge i la Col·legiata de St. Lazare. DINAR. A la tarda visitarem VEZELAY, un dels quatre punts del Camí de Sant Jaume francès, on destaca la magnífica Basílica de Sainte-Madeleine prestigiós monument de l’art romànic borgonyès PATRIMONI DE LA HUMANITAT per la UNESCO.  Finalitzada la visita retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

14 ABRIL diumenge.- BEAUNE  “LES HOSPICES” – TRENET DE BEAUNE –  CASTELL DE COUCHES.

Esmorzar buffet a l’hotel i sortida cap a BEAUNE, ciutat d’origen gal·loromà. Visitarem els “Hospices de Beaune”; un dels millors exponents de l’arquitectura francesa del S.XV. Una extraordinària joia arquitectònica multicolor per les seves  teulades de rajoles amb dissenys geomètrics. Tot seguit ens recollirà el TREN PANORÀMIC  per fer un bonic recorregut pel casc històric de BEAUNE, que guarda dins les seves muralles un gran patrimoni i carrers amb encant. DINAR en restaurant.

A la tarda travessarem els camps de vinyes de la denominació d’origen “Côte d’Or”; fins arribar al CASTELL DE COUCHES, conegut també com el de Marguerite de Borgonya (S.XI). Visita guiada per la capella, els jardins medievals etc.

 Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.   

05 ABRIL.-  ABADIA DE CLUNY - GIRONA.                                                                 Esmorzar buffet a l’hotel i sortida cap a L’ABADIA BENEDICTINA DE CLUNY (fundada a l’any 910). Visita guiada a aquest gran centre religiós; la fundació monàstica més poderosa d’Europa durant l’Edat Mitjana. DINAR. Retorn a Girona en AVE.   Sortida de LYON 14.28h. Arribada a GIRONA 18.52h.  Trasllat  als nostres punts d’origen.

TOT INCLÒS:  Viatge en còmode  autocar de Girona i rodalies. HOTEL MERCURE CENTRE CLEMENCEAU A DIJON 4*estrelles. Habitacions amb bany/dutxa, televisió. PENSIÓ COMPLETA. Començarem el primer dia amb dinar i acabarem l’últim dia amb dinar. Esmorzars buffet. Dinars en restaurants. Sopars a l’hotel.  Bitllet de tren AVE de tornada.Guies oficials. Assegurances: de cancel·lació i Turística. Taxa d’estança a l’hotel. Guia de Viatges Canigó.  

NO INCLOU: Extres. Vi. Cafès. Propines, ni qualsevol servei no indicat anteriorment.

NOTA: L’agència es reserva el dret de variar o modificar l’ordre dels itinerari o visites.

CONDICIONS GENERALS: D‘anul·lació, assistència  i repatriació  a disposició dels clients  

 OBLIGATORI: DNI.VIGENT  Aconsellable Targeta Sanitària Europea. Grup mínim 20 persones                

 PREU *995€ (*a reconfirmar).

 RESERVES: 300€  per persona en la inscripció. RESTA de l'1 al 15 de Març.

PAGAMENT en metàl·lic VISA o transferència a  “LA CAIXA” ES48 2100 0188 4502 0053 0758

PLACES LIMITADES !!!

INFORMACIÓ I RESERVES TEL. 972 20 25 53 MÒBIL 689 30 89 89 

Si está interesado en esta oferta y desea más información rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted:


CAPTCHA Image

* Campos obligatorios
    Volver

    Este portal web únicamente utiliza cookies propias con finalidad técnica, no recaba ni cede datos de carácter personal de los usuarios sin su conocimiento. Sin embargo, contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas a la de Web que usted podrá decidir si acepta o no cuando acceda a ellos.

    Más información